dilluns, 5 de març del 2018

ADIC a l'Ajuntament de Sant Cugat



Divendres passat, mitjançant el compte de twitter @adic_scv, es va donar a conèixer la creació de l’Assemblea per la Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC) a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. El text publicat diu així:

“Els servidors públics de l'Ajuntament #SantCugat ens unim des d'ara a les @AdicGencat per a la defensa de les institucions catalanes. Mostrem el nostre més absolut respecte pels resultats electorals del passat 21 de desembre i reconeixem l’autoritat i legitimitat de @catalan_gov

Constatem que la intervenció de l’Estat espanyol afecta el conjunt de la ciutadania i que té incidència en l’execució de programes i activitats. Creiem que com a administració receptora de moltes sol·licituds ciutadanes, tenim la obligació d'informar d'aquesta situació.

Per aquests motius, ens unim a les accions de les ADIC i fem una crida a tota la ciutadania per defensar les nostres institucions a l'hora que manifestem que, com a treballadors i treballadores de l’administració local, restem a disposició del poble de Catalunya.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada